Consulten & Workshops Boeken De stenen winkel Beeldend werk

Consult

Een consult bij mij kan inhouden, een persoonlijk gesprek of healing. Het bespreken van je Vier Zuilen Horoscoop. Maar de consulten zijn ook geschikt als groepsconsult, met meerdere personen, vrienden of familieleden.

Consult per uur, volwassenen 50 euro en kinderen 20 euro
Horoscoop chinese astrologie 70 euro

Workshop

De volgende workshops bied ik aan voor 4 tot 6 personen. Ook geschikt voor familieleden of vriendengroepen.

Ayurveda Voeding en leefadviezen vanuit je eigen aanleg
Chinese astrologie Hoe maak ik mijn eigen Vier Zuilen Horoscoop
Inca healing Hoe verbeter ik mijn band met de Aarde
Stenen & mineralen Hoe pendel ik een steen voor mij zelf

Ayurveda

Ayurveda is een zeer oude geneeskunde, welke nog steeds gedoceerd wordt in India en Sri Lanka.

Het accent in de Ayurveda ligt op preventie, het voorkomen van ziekte. Volgens Ayurvedische begrippen heeft ieder mens zijn eigen constitutie en is het belangrijk, dit als richtlijn te gebruiken om gezond te blijven.

"ik leef volgens mijn eigen aard"

Op die manier beschik je over meer energie en balans.

Ook in ons land, in Den Haag, bij het EISRA, is op hbo-niveau de opleiding voor Ayurvedic Practioner® te volgen. Hier heb ik met veel plezier gestudeerd en ik heb mijn opleiding afgerond met een werkstuk over lichaamsreiniging of wel Pancha Karma.

Vanuit deze oudste gezondheidsleer geef ik voeding- en leefadviezen tijdens consulten en workshops.

Workshop
Voeding en leefadviezen vanuit je eigen aanleg

In deze Ayurveda workshop wordt eerst je constitutie vastgesteld. Daarna bespreken we eet- en leefadviezen, afgestemd op jouw persoonlijkheid.
Karakteristiek voor de Ayurveda is, dat de nadruk ligt op het voorkòmen van ziekte. De artsen in India werden in de oudheid gehonoreerd voor het aantal gezonde mensen, in plaats van het aantal genezingen van zieke mensen.

Chinese astrologie

De Chinese horoscoop is onderdeel van de oude Chinese kennis en gebruikt van oudsher de theorie van Ying en Yang en de leer van de Vijf Elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Het gebruikt zijn eigen kalender systeem, de Hsia kalender, waarin de tijd is uitgedrukt in elementen.

"we always have free will"

Mijn studie in de Chinese Feng Shui heb ik gedaan bij Grand-Master Raymond Lo en Roger Green.

Het bestond uit Flying Star Feng Shui, Four Pillars of Destiny en I Tjing.

Deze studie werd door mij afgerond met het schrijven van mijn boek, Werken met de Chinese Vier Zuilen Horoscoop en de Chinese Hsia-kalender.

Ik kan jouw Chinese horoscoop maken, gebaseerd op je westerse geboortedatum en geboorteuur. Door deze gegevens met behulp van de Hsia-Kalender te vertalen in elementen, kan door middel van de zeer oude kennis, over de betekenis van de Vijf Elementen, de datum geanalyseerd worden.

Op deze manier krijg je een referentiekader over je aanleg en mogelijkheden en ben je beter in staat jezelf te begrijpen. Deze horoscoop helpt je beslissingen te maken, die aansluiten bij je eigen persoonlijkheid en het geeft je inzicht in je relaties met anderen.

Consult
Per horoscoop 70,00 euro

Workshop
Hoe maak ik mijn eigen Vier Zuilen Horoscoop

Aan de hand van je geboortejaar, -maand, -dag, -uur, gaan we in de workshop de datum vertalen in de Vijf Elementen, met behulp van de Hsia-Kalender, welke achterin mijn boek staat: Werken met de Chinese Vier Zuilen Horoscoop en de Hsia-Kalender. Het gebruik hiervan is in begrepen bij de kosten voor de workshop.

Een oud Chinees volksverhaal vertelt van een prins die volgens zijn horoscoop een verdrinkingsdood zou sterven in zijn tweede jaar. Alle vijvers en putten werden gedempt om te voorkomen, dat het prinsje zou verdrinken.

Na een heftig onweer aan het eind van een zonnig dag struikelde het inmiddels tweejarige prinsje en viel voorover in een plas regenwater...

Inca healing

De Q'ero indianen hebben een uitgebreide kennis over kruiden, stenen en energie. Zij beleven intens hun nauwe band met Moeder Aarde en de geesten van de bergen, de Apus, die gebaseerd is op interactie, gelijkwaardigheid en respect. Ze zijn zich diep bewust van de schoonheid en balans van de natuur.

"aandacht gaat voor energie"

Er wordt bij de Q'ero indianen het begrip gehanteerd, dat door emotionele overbelasting fragmentatie plaats vindt. De zogenaamde Soul Lose. Deze gefragmenteerde delen van de persoonlijkheid kunnen in een healing worden terug geplaatst: Soul Retrieval. Als je op de website van Sandra Ingerman kijkt vind je aanvullende informatie over Soul Retrieval.

Het is een manier om traumatische ervaringen te healen, waarna het trauma verwerkt kan worden.

Bij Alex Stark en Carl Hyatt heb ik leren werken met de open mesa, de Pachakuti Mesa Tradition (PMT). Deze werkwijze komt uit de 3000 jaar oude traditie Kamasqa curanderismo. Bekijk de website the heart of the healer.

Bij Elizabeth Jenkins en in Peru bij Q'ero leermeesters heb ik meerdere workshops en initiaties gedaan, waarin de Inca kosmologie centraal stond. Er werd onder andere uitleg gegeven over de verschillende niveaus van healing van de Q'ero indianen, welke tot op de dag van vandaag gepraktiseerd worden in de Andes.

Samen met mijn eigen helend vermogen gebruik ik deze oude inzichten bij consulten en workshops.

Consult
Volwassene 50 euro per uur, kinderen 20 euro

Workshop
Hoe verbeter ik mijn band met de Aarde

De workshop wordt voor 4 tot 6 personen gegeven, omdat het mijn bedoeling is een persoonlijke sfeer te creëren. Het gaat over bewustwording en werken aan je zelf. Oude Inka technieken worden gebruikt, om de band met jezelf en de aarde te versterken. Zodat je tot onafhankelijke besluitvorming komt aan de hand van eigen inzichten. Je komt hierdoor in je eigen kracht.
Je kunt helemaal blanco naar de workshop komen of met een bepaald item.
Alles is goed.
Een voorbeeld van de nauwe band die de Q'ero's hebben met de aarde, is die van de offergave bij het eten. Van elke maaltijd en van elke drank wordt wat op de grond gegooid als dank voor wat de aarde heeft geschonken.