Consulten & Workshops Boeken De stenen winkel Beeldend werk

Het oversteken van de Styx

Herstel van Ziel-verlies

Door trauma’s, die ons overkomen, beschadigt onze ziele kracht, waardoor het leven moeizamer verloopt. Dit wordt Soul Loss, Ziel-verlies genoemd. Het fragmenteren van de ziel. Het verlies van ziele delen. In dit boek Het oversteken van de Styx beschrijft Jeanette Ytsma het herstellen van de ziel, Soul Retrieval, aan de hand van voorbeelden uit het leven van haarzelf en van anderen, met de bedoeling de lezer een handvat aan te reiken voor het eigen persoonlijke groeiproces, waardoor meer beschikking kan komen over creativiteit, assertiviteit en spontaniteit.

Bestellen kan bij je plaatselijke boekhandel of bol.com

Bekijk een preview van het boek

Werken met de Chinese Vier Zuilen horoscoop en de Chinese Hsia-Kalender

De astrologie van de Chinese Vier Zuilen kan je veel over jezelf en je omgeving vertellen en geeft je inzicht in je aanleg, relaties en levensloop. De Vier Zuilen Horoscoop leert je over je sterke en zwakke kanten en de relatie die je met je medemens en de natuur hebt. Je keuzes en gedrag worden inzichtelijk gemaakt.

De Chinese Hsia-kalender is in dit boek opgenomen om de westerse geboortetijd om te zetten in de Vijf Elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water, die een onmisbaar onderdeel van de horoscoop zijn. Deze kalender is nu voor het eerst in het Nederlands vertaald.

In het boek wordt uitgelegd hoe je een persoonlijke horoscoop kunt berekenen en toepassen. Tips, oefeningen en voorbeelden maken je meer vertrouwd met de Vier Zuilen Horoscoop. Het is fascinerend om te zien hoe bestemming, carrière, romantiek, huwelijk, gezondheid en familierelaties voorspeld kunnen worden. Via de uitkomsten kun je keuzes maken die bij jou passen. Op deze manier ontwikkel je minder stress en leef je meer in balans. Je krijgt beter zicht op de dynamiek van je relaties, zodat je liefdevoller tot oplossingen komt. Wanneer je de Chinese Vier Zuilen Horoscoop eenmaal onder de knie hebt, grijp je er keer op keer op terug.

Bestellen
Werken met de Chinese Vier Zuilen Horoscoop
en de Chinese Hsia-Kalender

Je kunt het boek voor 35 euro via de mail bestellen bij Jeanette Ytsma. Binnen nederland wordt het gratis verzonden.
Werken met De Chinese Vier Zuilen Horoscoop en de Chinese Hsia-Kalender
ISBN nummer: 978 90 77247 72 3
NUR: 720